Onafhankelijk
toeristisch
platform

Provincie Noord-holland: in 2050 een volledig circulaire economie

24 november 2022

Provincie Noord-Holland streeft naar een volledige circulaire economie in 2050. Zo worden producten steeds langer gebruikt en worden grondstoffen steeds opnieuw gebruikt. Dit is een belangrijke sleutel om de klimaatverandering en uitputting van onze aarde tegen te gaan.

In 2030 wil de provincie op de helft zijn richting een volledige circulaire economie in Noord-Holland. Om deze verandering in te zetten stelt de provincie Leon van Ast aan als circulair ambassadeur. Zijn taak is om ondernemers in Noord-Holland te helpen en te motiveren de overstap naar circulair ondernemen te maken. Daarnaast helpt de circulair ambassadeur bestaande circulaire innovaties en diensten te groeien, uitbreiden en verspreiden.

Lees meer over de aanstelling van Leon van Ast hier.
Lees meer over de visie van provincie Noord-Holland over circulaire economie hier.

Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image