ADVIES

Quick scan Energie & Duurzaamheid

Wilt u uw park duurzamer maken en bent u op zoek naar een praktisch stappenplan? Meld u dan nu aan voor de Quick scan Energie & Duurzaamheid.
Lees hier alles over het uitgebreide stappenplan en de voordelen

Verwachtingen voor 2021

Wat is er nodig om in 2021 als organisatie succesvol te zijn? Kennisnetwerk Destinatie NLstelde deze vraag aan aan vakexperts uit het netwerk. Hoe kijken zij terug op 2021, welke ontwikkelingen zien zijn voor 2021. Zij interviewden onlangs Frank Spooren en stelden hem in het kader hiervan enkele vragen. 

Lees hier het hele interview

Interessante (online) events 2021

De komende tijd staan diverse interessante (online) events op de planning. Hieronder een overzicht:

  • 1 februari 2021: Horecava Limited volledig online. Met diverse kennis-, inspiratie en tastingsessies die te volgen zijn via de website. Kijk hier voor meer informatie

  • 23 maart 2021: Vakdag Het nieuwe dagje uit. Een inspirerend programma met nationale en internationale sprekers, de nieuwste innovaties en tips & tricks voor je onderneming. Kijk hier voor meer informatie

  • 6 en 7 april: vakdagen Vakantiebeurs 2021: de Vakantiebeurs wordt eenmalig verschoven naar april, de consumentenbeurs wordt gehouden van 8 t/m 11 april. Voorafgaand aan deze beurs de traditionele vakdagen. Registratie voor de Vakdagen start in februari. Kijk hier voor meer informatie

  • 8 juni 2021: Vakdag het Vakantiepark van de Toekomst. Met 6 keynote speakers, een keuze uit 6 break-out sessies en nog veel meer. Kijk hier voor meer informatie

  • 16 t/m 18 november 2021: Recreatie Vakbeurs. De aankomende editie van Recreatie Vakbeurs die gepland stond op 20, 21 en 22 januari 2021 is verplaatst naar 16, 17 en 18 november 2021. Het is een vakbeurs voor de recreatiebranche in de Benelux.
    Kijk hier voor meer informatie

Uw prijzen voor 2021

VVV Texel ziet dat er al veel gasten op zoek zijn naar accommodaties op Texel voor 2021. Er zijn nog veel verhuurders die geen prijzen 2021 in TOR hebben ingevoerd.


 

We weten dat dit altijd een flinke klus is die zorgvuldig moet gebeuren. Wij helpen u daar graag bij.

Hulp nodig? Mail (info@texel.net), bel (0222-314741) of WhatsApp (06-83357827) ons.


 

Kijk hier voor meer informatie over prijzen invoeren

Tips voor de hotelsector: sluit slimme en flexibele contracten

Net als voor winkels zijn voor hotels flexibele huurcontracten een goed alternatief voor vaste contracten. Omdat de huurprijs (deels) afhankelijk is van de financiële prestaties van het hotel krijgt u als eigenaar meer inzicht in de gang van zaken. Deze transparantie zorgt voor meer samenwerking. Beide partijen hebben bij deze contractvorm belang bij groei en zullen gezamenlijk investeren om dat te bereiken.

Kijk hier voor meer informatie

Kopie van -Revitaliseringsfonds De Kop Werkt! Unieke kans voor u

Het revitaliseringsfonds voor versterking van de verblijfsrecreatie in de Kop van Noord-Holland is op 1 oktober opengesteld. U kunt gebruik maken van de ondersteuningsmogelijkheden die in de fondsregeling zijn vastgelegd. Vanuit het fonds kunnen aanvragen worden gedaan voor verschillende activiteiten en investeringen. 

Kijk hier voor de mogelijkheden

Vraag VVV Texel om advies

VVV Texel denkt graag met u mee op het gebied van strategie, marketing en businessplannen voor uw bedrijf. "Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om Texelse bedrijven verder te helpen."

Onder meer Teambuilding Texel, Kaap Skil, Texel Academy en ZoTexels gingen u voor. 

Maak een afspraak via secretariaat@texel.net 

ZoTexels

2 april 2019 hebben ZoTexels en KLV, onder grote belangstelling, de krachten gebundeld resulterend in ZoTexels-gastheren. Dit zijn particuliere verhuurders van accommodaties, verstrooid over het eiland, waar authentieke sfeer en échte Texelse gastvrijheid centraal staan. Geniet van een onvergetelijke eilandervaring in een ZoTexels-accommodatie!

ZoTexels is een keurmerk voor de kleine logiesverstrekker. We spreken de wens uit dat het platform een herkenbaar signaal van kwaliteit wordt en dat een nieuwe generatie logiesverstrekkers zich bij ons aan zal sluiten.

Voor meer informatie: www.texel.net/zotexels of klik hier voor het maken van een afspraak.

AVG en uw Privacy Statement

25 mei 2018 is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij hebben de verhurende TOP leden mei vorig jaar per mail geïnformeerd over de gevolgen die de invoering van de AVG heeft voor boekingen en reserveringen die door de bemiddeling van de VVV tot stand komen. Deze informatie hebben we als ‘’AVG toelichting voor eigenaren’’ ook binnen het TOR-account beschikbaar gemaakt. U vindt deze onder ‘’Overeenkomsten’’.

 

Privacy statement

Volgens de AVG moet u uw (potentiële) gasten op een begrijpelijke en toegankelijke manier informeren over de redenen waarom en de manier waarop u hun persoonsgegevens vastlegt. Dat doet u het beste in een privacy statement.

Klik hier voor meer informatie