ADVIES


Heroriëntatie toekomst door coronacrisis? Ondersteuning Tozo-regeling mogelijk

Wilt u als ondernemer weten of uw onderneming toekomstbestendig is? Check dan de derde editie van de Tozo-regeling. Deze bestaat o.a. uit het bieden van hulp bij het inwinnen van bedrijfsadvies of loopbaanbegeleiding. Dertien ondernemers hebben inmiddels een aanvraag ingediend. Ook kan een bijdrage voor noodzakelijke woonkosten soelaas bieden (TONK). Dit kan nog tot en met 30 juni 2021.

12094996_1208411679185502_18706544581560

Nieuwe subsidieregeling voor projecten in Waddengebied

Het Waddenfonds start 23 april met een nieuwe subsidieregeling voor projecten die een impuls geven aan de ecologie en economie in het Waddengebied. Zowel bedrijven, belangenorganisaties als lokale overheden kunnen een beroep doen op deze Subsidieregeling Thematische Uitvoering Waddenfonds 2021/01 (STUW ’21).  In totaal is er € 4 miljoen beschikbaar, met een maximum van € 1 miljoen per subsidieaanvraag.
Lees hier meer over deze subsidieregeling

Vuurtoren met licht in de nacht_VVV Texe

Uitnodiging: Duurzaam en slim verlichten voor een mooie nachtbeleving in je onderneming

Duisternis is één van de kernwaarden van het Waddengebied. Veel bezoekers geven aan dat ze dit enorm waarderen. Om het belang en de beleving van een donkere nacht te onderstrepen hebben de natuur- en milieufederaties van Friesland, Groningen en Noord-Holland in elke provincie een pilot ‘slim en duurzaam verlichten’ gedaan bij toeristische ondernemers. Een expert heeft advies gegeven over wat ze kunnen doen om lichtvervuiling te voorkomen, zodat gasten (zonder de weg kwijt te raken) van een donkere nacht en sterrenhemel kunnen genieten. 

 

Interesse in de aanbevelingen en meer weten over de voordelen en mogelijkheden om verlichting aan te passen binnen uw bedrijf? Meld u dan aan voor de online ondernemersbijeenkomst op maandag 26 april van 15.00 uur tot 16.30 uur.


Meld u hier aan

18 november.jpg

Quick scan Energie & Duurzaamheid

Wilt u uw park duurzamer maken en bent u op zoek naar een praktisch stappenplan? Meld u dan nu aan voor de Quick scan Energie & Duurzaamheid.
Lees hier alles over het uitgebreide stappenplan en de voordelen

Questions - answers 2.jpg

Verwachtingen voor 2021

Wat is er nodig om in 2021 als organisatie succesvol te zijn? Kennisnetwerk Destinatie NL stelde deze vraag aan aan experts uit de sector. Hoe kijken zij terug op 2021, welke ontwikkelingen zien zijn voor 2021. Zij interviewden Frank Spooren en stelden hem in het kader hiervan enkele vragen. 

Lees hier het hele interview

webinar-5220472_1920.jpg

Interessante (online) events 2021

De komende tijd staan diverse interessante (online) events op de planning. Hieronder een overzicht:

  • 6 en 7 april: vakdagen Vakantiebeurs 2021: de Vakantiebeurs wordt eenmalig verschoven naar april, de consumentenbeurs wordt gehouden van 8 t/m 11 april. Voorafgaand aan deze beurs de traditionele vakdagen. Registratie voor de Vakdagen start in februari. Kijk hier voor meer informatie

  • 8 juni 2021: Vakdag het Vakantiepark van de Toekomst. Met 6 keynote speakers, een keuze uit 6 break-out sessies en nog veel meer. Kijk hier voor meer informatie

  • 16 t/m 18 november 2021: Recreatie Vakbeurs. De aankomende editie van Recreatie Vakbeurs die gepland stond op 20, 21 en 22 januari 2021 is verplaatst naar 16, 17 en 18 november 2021. Het is een vakbeurs voor de recreatiebranche in de Benelux.
    Kijk hier voor meer informatie

_edited.jpg

Uw prijzen voor 2021

Heeft u nog altijd problemen met het invoeren van prijzen 2021 in TOR? 

We weten dat dit altijd een flinke klus is die zorgvuldig moet gebeuren. Wij helpen u daar graag bij. 

 

Hulp nodig? Mail (info@texel.net), bel (0222-314741) of WhatsApp (06-83357827) ons.


Kijk hier voor meer informatie over prijzen invoeren

Hotelkamer

Tips voor de hotelsector: sluit slimme en flexibele contracten

Net als voor winkels zijn voor hotels flexibele huurcontracten een goed alternatief voor vaste contracten. Omdat de huurprijs (deels) afhankelijk is van de financiële prestaties van het hotel krijgt u als eigenaar meer inzicht in de gang van zaken. Deze transparantie zorgt voor meer samenwerking. Beide partijen hebben bij deze contractvorm belang bij groei en zullen gezamenlijk investeren om dat te bereiken.

Kijk hier voor meer informatie

Advies - Revitaliseringsfonds 4-10-2019.

Kopie van -Revitaliseringsfonds De Kop Werkt! Unieke kans voor u

Het revitaliseringsfonds voor versterking van de verblijfsrecreatie in de Kop van Noord-Holland is op 1 oktober opengesteld. U kunt gebruik maken van de ondersteuningsmogelijkheden die in de fondsregeling zijn vastgelegd. Vanuit het fonds kunnen aanvragen worden gedaan voor verschillende activiteiten en investeringen. 

Kijk hier voor de mogelijkheden

Afbeelding Advies 9-5-2019.jpg

Vraag VVV Texel om advies

VVV Texel denkt graag met u mee op het gebied van strategie, marketing en businessplannen voor uw bedrijf. "Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om Texelse bedrijven verder te helpen."

Onder meer Teambuilding Texel, Kaap Skil, Texel Academy en ZoTexels gingen u voor. 

Maak een afspraak via secretariaat@texel.net 

logo_zotexels_3.jpg

ZoTexels

2 april 2019 hebben ZoTexels en KLV, onder grote belangstelling, de krachten gebundeld resulterend in ZoTexels-gastheren. Dit zijn particuliere verhuurders van accommodaties, verstrooid over het eiland, waar authentieke sfeer en échte Texelse gastvrijheid centraal staan. Geniet van een onvergetelijke eilandervaring in een ZoTexels-accommodatie!

ZoTexels is een keurmerk voor de kleine logiesverstrekker. We spreken de wens uit dat het platform een herkenbaar signaal van kwaliteit wordt en dat een nieuwe generatie logiesverstrekkers zich bij ons aan zal sluiten.

Voor meer informatie: www.texel.net/zotexels of klik hier voor het maken van een afspraak.

Actrices Reading Script

AVG en uw Privacy Statement

25 mei 2018 is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij hebben de verhurende TOP leden mei vorig jaar per mail geïnformeerd over de gevolgen die de invoering van de AVG heeft voor boekingen en reserveringen die door de bemiddeling van de VVV tot stand komen. Deze informatie hebben we als ‘’AVG toelichting voor eigenaren’’ ook binnen het TOR-account beschikbaar gemaakt. U vindt deze onder ‘’Overeenkomsten’’.

 

Privacy statement

Volgens de AVG moet u uw (potentiële) gasten op een begrijpelijke en toegankelijke manier informeren over de redenen waarom en de manier waarop u hun persoonsgegevens vastlegt. Dat doet u het beste in een privacy statement.

Klik hier voor meer informatie