ADVIES

Win: 2 tickets voor Vakdag 'Het nieuwe dagje uit'

Wij mogen 2 kaarten t.w.v. € 225 per stuk verloten voor de Vakdag Het nieuwe dagje uit. “Vakdag voor ondernemers, toeleveranciers, adviseurs en beleidsmakers van o.a. attractieparken, dierentuinen en family entertainment centers”! De Vakdag vindt plaatst op 11 februari in het The MAXX in Veenendaal. Vul het contactformulier snel in om kans te maken. Tickets worden aangeboden door Pleisureworld NRIT.

Instagram takeovers VVV Texel

Regelmatig neemt een Texels bedrijf, een bekende Texelaar, blogger of evenement het Instagram kanaal van VVV Texel over. Een dag lang plaatst hij/zij dan berichten via ons account. In 2019 deden o.a. de Texelse Bierbrouwerij, de boswachters, het Beach Food Festival en blogger Annemerel.com een takeover. Lijkt het u ook leuk om een takeover te organiseren in samenwerking met VVV Texel? Neem dan contact met ons op.

Winacties VVV Texel

Via Facebook, Instagram en de nieuwsbrief van VVV Texel worden regelmatig winacties gehouden. Hiervoor werkt VVV Texel vaak samen met externe partijen. In 2019 hebben wij o.a. winacties gehouden met Texel Halve Marathon, Landgoed de Bonte Belevenis, Texelblues, Paracentrum Texel, Just Texel Suites en nog veel meer. Wilt u ook een winactie organiseren in samenwerking met VVV Texel? Neem dan contact met ons op.  

Kopie van -Revitaliseringsfonds De Kop Werkt! Unieke kans voor u

Het revitaliseringsfonds voor versterking van de verblijfsrecreatie in de Kop van Noord-Holland is op 1 oktober opengesteld. U kunt gebruik maken van de ondersteuningsmogelijkheden die in de fondsregeling zijn vastgelegd. Vanuit het fonds kunnen aanvragen worden gedaan voor verschillende activiteiten en investeringen. 

Tips voor het voeren van Duitse telefoongesprekken

Er zijn veel Duitse gasten op het eiland en dan is het wel zo handig als u de Duitse taal goed machtig bent. Op www.reiswerk.nl hebben ze hiervoor een aantal do's en dont's voor op een rijtje gezet. 

Texel Agenda op uw website!

Wilt u uw gasten graag actuele tips geven voor activiteiten op Texel? Wij hebben voor u een digitaal ‘informatie-blok’ (widget) gemaakt, waarmee u ook op uw website de actuele informatie uit onze Texel Agenda kunt delen. Het online informatieblok is ook beschikbaar in het Duits en Engels.

Hoe werkt het?

Om het agendablok op een pagina binnen uw website te plaatsen moet u twee korte codes (HTML codes) aan ‘de achterkant’ (het Content Management Systeem van uw website) toevoegen.

De codes en een instructie voor het plaatsen vindt u op onze website: instructies widget online plaatsen. Heeft u geen ervaring met html? Vraag dan uw websitebouwer of de partij die uw website onderhoudt om dit voor u te doen.

Vraag VVV Texel om advies

VVV Texel denkt graag met u mee op het gebied van strategie, marketing en businessplannen voor uw bedrijf. "Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om Texelse bedrijven verder te helpen."

Onder meer Teambuilding Texel, Kaap Skil, Texel Academy en ZoTexels gingen u voor. 

Boeken 2020

We zien in de VVV Texel website-statistieken dat steeds meer bezoekers al aan het kijken is naar een verblijf op Texel in 2020. Dat aandeel zal komende tijd alleen maar verder groeien. Er is een grote groep Texelfans die steeds eerder wil boeken.

Helaas zijn nog een beperkt aantal accommodaties via onze site boekbaar voor volgend jaar. Dat willen we graag veranderen. Neem contact op met VVV Texel om uw accommodatie boekbaar te maken en te profiteren van deze behoefte!

ZoTexels

2 april j.l. hebben ZoTexels en KLV, onder grote belangstelling, de krachten gebundeld resulterend in ZoTexels-gastheren. Dit zijn particuliere verhuurders van accommodaties, verstrooid over het eiland, waar authentieke sfeer en échte Texelse gastvrijheid centraal staan. Geniet van een onvergetelijke eilandervaring in een ZoTexels-accommodatie!

ZoTexels is een keurmerk voor de kleine logiesverstrekker. We spreken de wens uit dat het platform een herkenbaar signaal van kwaliteit wordt en dat een nieuwe generatie logiesverstrekkers zich bij ons aan zal sluiten.

Voor meer informatie: www.texel.net/zotexels of klik hieronder voor het maken van een afspraak.

Online presentatie van uw accommodatie

Behoefte aan advies hoe uw accommodatie online optimaal te presenteren? Bijvoorbeeld:

  • Hoe een aantrekkelijke en commerciële tekst te schrijven

  • Wat voor fotomateriaal werkt, tips voor fotografie

  • Hoe kan ik een optimaal prijsbeleid formuleren

 

Neem dan direct contact op met VVV Texel voor een vrijblijvende afspraak​!

Persbezoek

VVV Texel organiseert regelmatig persbezoeken voor journalisten uit binnen- en buitenland. Wilt u uw bedrijf of accommodatie aanmelden voor een persbezoek of heeft u leuke ideeën hiervoor?

 

Geef het door via het contactformulier! 

AVG en uw Privacy Statement

25 mei 2018 is de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij hebben de verhurende TOP leden mei vorig jaar per mail geïnformeerd over de gevolgen die de invoering van de AVG heeft voor boekingen en reserveringen die door de bemiddeling van de VVV tot stand komen. Deze informatie hebben we als ‘’AVG toelichting voor eigenaren’’ ook binnen het TOR-account beschikbaar gemaakt. U vindt deze onder ‘’Overeenkomsten’’.

 

Privacy statement

Volgens de AVG moet u uw (potentiële) gasten op een begrijpelijke en toegankelijke manier informeren over de redenen waarom en de manier waarop u hun persoonsgegevens vastlegt. Dat doet u het beste in een privacy statement.

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

KADO Texel wordt mogelijk gemaakt door: