PARTNERS

Logo TOP

Partner: TOP

TOP is de grootste en best georganiseerde ondernemersorganisatie van Texel met ruim 900 leden. Dankzij de samenwerking met VVV Texel, veerdienst TESO en de gemeente behoort TOP tot één van de grotere ondernemersorganisaties van Noord-Holland. Daarnaast zijn er nauwe samenwerkingen met Koninklijke Horeca Nederland, LTO Noord afdeling Texel en MKB Nederland. 

Partner: TESO

TESO logo

Texels Eigen Stoomboot Onderneming onderhoudt sinds 1907 de veerdienst tussen Den Helder en Texel. Van de ruim 3.100 aandeelhouders is het grootste gedeelte Texelaar. Sinds de oprichting van TESO is het doel hetzelfde gebleven: het verzorgen van een goede, betaalbare bootverbinding tussen Texel en de vaste wal. De kwaliteit van de dienstverlening en een stabiele verbinding staan voorop. Winst die wordt gemaakt, investeert TESO primair in veiligheid, kwaliteit en continuïteit. 

VVV Texel

VVV Texel logo

VVV Texel is in 1898 als vereniging opgericht en vanaf 1986 als een stichting: Stichting VVV Texel Promotie. De stichting steunt op drie partijen waarin alle Texelse belanghebbenden zijn vertegenwoordigd: Gemeente Texel, veerdienst TESO en het Texels Ondernemers Platform (TOP). 

 

Deze collectieve samenwerking zorgt voor een krachtig promotieapparaat, uniek in Nederland. Stichting VVV Texel Promotie kent 4 kerntaken:

  • Promotie en marketing van Texel als vakantiebestemming

  • Bieden van boekingsmogelijkheden op Texel

  • Informatieverschaffing aan gasten

  • Verstrekken van ontwikkelingen en inzichten op en buiten toeristisch Texel