PLANNEN VVV TEXEL 2019

VVV Texel zal ook in 2019 weer diverse marketing -en PR acties ontplooien. Naast de gebruikelijke acties, zoals het adverteren op diverse online kanalen (o.a. Google AdWords), versturen van nieuwsbrieven, sales campagnes, social media en persbezoeken uit binnen- en buitenland, kunnen wij deze nieuwe activiteiten melden: 

 • Bloggers UTD
  2 februari 2019 in Gent (BE) 
  Het gr
  ootste evenement voor Belgische travelbloggers en influencers. Ons doel is om daar persoonlijk contact te leggen met de travelbloggers om ze zo te verleiden komend jaar (of op een ander moment) een bezoek te brengen aan Texel.

 • Berlin Travel Festival
  8 t/m 10 maart 2019 in Berlijn (DE)
  Dit evenement is een combinatie van netwerken, exposeren (stand), conferenties, masterclasses en entertainment. We kunnen hier zowel met consumenten als met pers/andere businesses (b2b) in contact komen.

 • Evenementen 2019
  Wij ondersteunen ook in 2019 weer diverse Texelse evenementen. Naast de jaarlijks terugkerende evenementen zijn we blij om te kunnen melden dat er twee nieuw evenementen aan de lijst zijn toegevoegd. Wij verlenen onze medewerking en ondersteuning aan:
  Democracy Festival (11 t/m 13 april) 
  & Waves (19 t/m 23 juni)

Bloggers UTD.jpg