Food Inspiration Days

Event: Food Inspiration Days, 14 & 15 oktober 2024

  • Datum: maandag 14 & dinsdag 15 oktober 2024
  • Tijd: 08.00 - 19.00 uur
  • Locatie: CHV - Noordkade Veghel 

Food Inspiration Days 2024: New Dutch

Een evenement voor beslissers in foodservice en foodretail die informatie en inspiratie zoeken over de foodwereld van morgen. Om een leidende positie in de foodbranche te behouden, is de juiste input cruciaal. Tijdens de Food Inspiration Days worden de meest recente innovaties, trends en inzichten gepresenteerd. Dit evenement biedt succesverhalen en praktijkvoorbeelden die je nodig hebt om jouw bedrijf te vernieuwen en te inspireren.

Thema: New Dutch

New Dutch wordt in 2025 een belangrijk thema voor Nederland als innovatief en creatief gidsland. Tijdens de Food Inspiration Days belichten ze de avontuurlijke Nederlandse keuken en onderzoeken we de toekomst van smaken, texturen, menu’s, en de invloed van technologie en AI op foodbedrijven.

Zet de data maar alvast in jouw agenda: maandag 14 & dinsdag 15 oktober, van 08.00 - 19.00 uur in CHV - Noordkade Veghel.

Inschrijven kan via de deze website.

  

 
Bron: Food Inspiration

Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Vul uw e-mailadres in
Invalid Input
Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image