Onafhankelijk
toeristisch
platform

Trendrapport toerisme recreatie en vrije tijd 2021

Het Trendrapport is samengesteld door: CBS, NBTC Holland Marketing, CELTH en Pleisureworld NRIT. Op deze pagina delen wij het persbericht van NRIT met meer informatie over het rapport en de mogelijkheid om het gehele rapport te bestellen. Er is ook een samenvatting van deel 2 van het rapport beschikbaar en een pdf hiervan is te downloaden via de website van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bron: NRIT Media

Samenvatting

  • Benieuwd hoe de Nederlandse vrijetijdssectorvrijetijdssector in 2020 en de eerste jaarhelft van 2021 geopereerd heeft en wat zijn de verwachtingen voor de nabije toekomst zijn? U leest het in het Trendrapport!

Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Vul uw e-mailadres in
Invalid Input
Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image