Onafhankelijk
toeristisch
platform

Toekomstvisie Nederlandse vrijetijdsmarkt 2030

Het onderzoek Toekomstvisie Nederlandse Vrijetijdsmarkt 2030 is uitgevoerd door Trends & Tourism. Op deze pagina delen wij een samenvatting van het gehele onderzoek. Via de downloadknop onderaan deze pagina kunt u de samenvatting downloaden.

"Op jaarbasis ondernemen Nederlanders ruim 3,5 miljard uithuizige vrijetijdsactiviteiten. Variërend van sporten, uit eten tot het bezoek van musea. In de Toekomstvisie Nederlandse vrijetijdsmarkt 2030 gaat Trends & Tourism na of er – na de coronacrisis - nog verdere groei mogelijk is. Waar die groei dan zal zitten en wat belangrijke trends zijn voor de komende jaren."

Bron: Trends & Tourism

Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Vul uw e-mailadres in
Invalid Input
Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image