Onafhankelijk
toeristisch
platform

Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd 2023

Het Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd 2023 is samengesteld door: NRIT, CELTH en NBTC. Het rapport wijst op uitdagende tijden voor de vrijetijdssector. Ondanks het snelle herstel van het toerisme na de pandemie, worden grote veranderingen verwacht. Demografische verschuivingen, economische uitdagingen en technologische vooruitgang dwingen de sector tot transformatie.

Duurzame transitie

Duurzaamheid is cruciaal, gezien de groeiende druk op het milieu door toerisme. Lokale betrokkenheid en overheidssteun zijn essentieel voor een duurzame transitie.

Kansen voor de sector

Ondanks de uitdagingen biedt de toekomst ook kansen, zoals een langer toeristisch seizoen en de ontwikkeling van vrijetijdslandschappen.

Het rapport omvat drie delen, waarin actuele ontwikkelingen, trends en thema's in de vrijetijdssector worden besproken. Hieronder delen wij het persbericht van NRIT met meer informatie over het rapport en de mogelijkheid om het gehele rapport te bestellen. 

Benieuwd hoe de Nederlandse vrijetijdssector in 2023 geopereerd heeft en wat de verwachtingen voor de nabije toekomst zijn? U leest het in het Trendrapport!

bannertrandrapport2023

Bron: NRIT Media

Winactie Trendrapport

We mogen een Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd 2023 verloten! Wilt u kansmaken? Laat dan uw gegevens achter in het contactformulier hieronder. We sturen de winnaar een e-mail.

Ja, ik doe mee!

Invalid Input
Invalid Input
Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Vul uw e-mailadres in
Invalid Input
Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image