Onafhankelijk
toeristisch
platform

Toolkit Natuurbeleving op leefstijlvinder

Uitgevoerd door: Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd, Bureau Buhrs & ZKA.
De ‘Toolkit Natuurbeleving’ is een praktische toolkit met motivaties, wensen en interesses op het gebied van natuurbeleving voor de zeven verschillende typen recreanten (leefstijlen). Voor ondernemers is het interessant om te weten welk type gast zij het best kunnen bedienen met welk type (natuur)recreatief aanbod, routes en voorzieningen.

‘Toolkit Natuurbeleving’

De toolkit bestaat uit twee onderdelen. Deel 1 met de resultaten van het recreantenonderzoek, overzichtelijk per leefstijl van de Leefstijlvinder. 

Deel 2 geeft in een stappenplan weer wat u direct met de data kunt doen om een beeld te krijgen voor welke leefstijlen u geschikt aanbod hebt en hoe u in de toekomst dit aanbod beter kunt laten aansluiten.

Bron: Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd

Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Vul uw e-mailadres in
Invalid Input
Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image