Onafhankelijk
toeristisch
platform

Actueel onderzoek uitgelicht: vakantiemonitor 2022

28 juli 2022

Regelmatig delen we interessante onderzoeken die betrekking hebben tot ondernemen, toerisme of andere interessante ontwikkelingen. Zo ook het nieuwste onderzoek waarbij het reissentiment van Nederlanders en de belangrijkste kernmarkten wordt gemonitord. 

Welke vakantie intenties zijn er en welke gevolgen heeft bijvoorbeeld de corona uitbraak hierop (gehad)? Spelen actuele onderwerpen als de oorlog in Oekraïne en de stijgende prijzen hierbij een rol in relatie tot de vakantie intentie? En is een vakantie in eigen land nog nét zo populair als een jaar geleden?

Lees hier de uitkomsten en prognoses van de Internationale Vakantiemonitor van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC).

Bron: NBTC

Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Vul uw e-mailadres in
Invalid Input
Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image