Onafhankelijk
toeristisch
platform

Goed werkgeverschap: wat is het en wat houdt het in

Goed werkgeverschap is hét wapen tegen personeelstekort

18 juli 2022

Hoge betrokkenheid, minder stress én meer werkgeluk bij de huidige medewerkers. Dit zijn slechts een aantal punten waar u als werkgever invloed op kan hebben bij het aantrekken van nieuwe werknemer. Maar nog belangrijker misschien: hoe houdt u de werknemers vast?

Onder goed werkgeverschap wordt verstaan dat een organisatie een gezonde en veilige werkomgeving creëert voor medewerkers. Dit houdt onder andere in dat u rekening houdt met medewerkers, ze gelijk behandelt en zorgt voor vertrouwen en veiligheid op de werkvloer. Maar goed werkgeverschap gaat verder dan alleen deze basis. Organisaties die in deze arbeidsmarkt probleemloos personeel weten aan te trekken, zetten een stap extra. Zij zetten hun medewerkers centraal en luisteren naar hun behoeften en wensen.

Aan welke eigenschappen voldoet een 'goede' werkgever eigenlijk nog meer en hoe is dit toe te passen in uw organisatie/onderneming? Lees hier het volledige artikel met bruikbare tips. 

Bron: Frankwatching

 

 

Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image