Onafhankelijk
toeristisch
platform

Herstel en vrees in horeca- en recreatiesector

4 augustus 2022

Uit cijfers blijkt dat het herstel van de horeca- en recreatiesector in zet. De coronauitdagingen lijken daarmee naar de achterkant geschoven te zijn en het herstel in de sector is duidelijk zichtbaar. Er worden weer meer vakanties geboekt, men gaat weer vakaer uit eten en ondernemen meer (betaalde) activiteiten. De omzetten herstellen zich (gelukkig) weer snel, maar daarbij groeit de onzekerheid over de nabije toekomst met de dag. Wat gaat de inflatie doen? Hoe zit het met het steeds groter wordende personeelstekort? Vragen die u zich als ondernemer waarschijnlijk ook bezighouden.

Lees hier het artikel. Er wordt onder andere ingegaan op het herstel van de sector en daarmee ook de kanttekeningen van dit herstel. Wat als dit herstel tijdelijk is en hoe kunnen (horeca)ondernemers inspelen op de steeds hoger wordende kosten.

Bron: Rabobank

Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image