Onafhankelijk
toeristisch
platform

Optimaliseer het sollicitatieproces van uw onderneming met bruikbare tips

Optimaliseer het sollicitatieproces voor uw onderneming

13 juli 2022

Het werven van personeel is voor de meeste ondernemers op dit moment een grote uitdaging. Hoe is het eigenlijk gesteld met de candidate experience bij het sollicitatieproces van uw onderneming?

Er zijn momenteel meer vacatures dan dat er mensen zijn om deze in te vullen. Een goede reden om het sollicitatieproces eens onder de loep te nemen. Hoe ervaart de kandidaat het sollicitatieproces: van tone-of-voice van de vacature tot sollicitatieformulier en van solliciteren via LinkedIn tot afwijzingen via een standaard mail. Wat zijn de do's and dont's? 

Lees hier het hele artikel over de candidate experience en hoe u dit kunt toepassen bij uw (komende) vacatures én een aantal bruikbare tips! 

Bron: Frankwatching

Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image