Onafhankelijk
toeristisch
platform

Weet jij waar je grenzen liggen en geef je die voldoende aan?

5 april 2022

Bij grensoverschrijdend gedrag past gedrag van de ander niet in jouw perceptie, niet in jouw waarden en normen palet. En dat mag altijd gezegd worden. Maar hoe doe je dat? Enkele vragen om te stellen inclusief tips.

Het lijkt een nieuw modewoord, nu de dagelijkse actualiteit veel aandacht heeft voor het fenomeen ‘grensoverschrijdend gedrag’. Het is alleen niet van gisteren, het was er namelijk altijd al. Dit heeft te maken met normen, waarden, verwachtingen en de (over het algemeen) gebrekkige communicatie van al deze zaken.
Laten we een paar componenten langslopen, om wat bewustwording te krijgen over hoe ingewikkeld dit eigenlijk is. Lees het volledige artikel van HR Praktijk Signaal

Bron: HR Praktijk Signaal

Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Vul uw e-mailadres in
Invalid Input
Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image