Onafhankelijk
toeristisch
platform

Inspiratietrip

Event: Inspiratietrip 22 & 23 november 2023

Verlopen
  • Datum:  woensdag 22 en donderdag 23 november 2023
  • Tijd: ca. 07:00 – 20:00
  • Locatie: n.t.b.

Inspiratietrip 2023

Na succesvolle inspiratietrips naar Rotterdam (2017), Mechelen (2018), Maastricht (2019) en Düsseldorf + Amsterdam (2022) organiseren TOP en VVV Texel opnieuw een Inspiratietrip. De tweedaagse reis vol beleving, leerzame en gezellige momenten is bedoeld voor Texelse ondernemers. De bestemming van dit jaar is nog even geheim.

Kosten
Slechts € 275 per persoon o.b.v. 2-pers. kamer (ex. BTW). Het arrangement is incl.: 1x overnachting, 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner, programma en busvervoer van en naar Texel. Voor een 1-pers. kamer geldt € 24 toeslag.

Schrijf u snel hieronder in voor deze prikkelende en gezellige tweedaagse. Uiteraard is alles afgestemd op dan nog eventuele geldende gezondheidsmaatregelen onderweg en ter plaatse, maar we gaan voor ouderwets!

Meld u aan voor dit event

Vul je naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Vul uw e-mailadres in
Invalid Input
Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image