Toerisme Top

Event: Nationale Toerisme Top, 23 september 2024

  • Datum: maandag 23 september 2024
  • Tijd: 09:30 - 18.00 uur
  • Locatie: Maaspoort, Venlo

Nationale Toerisme Top

De zevende Toerisme Top vindt plaats op maandag 23 september 2024 in Venlo. Het thema van dit jaar is 'digitalisering & gastvrijheid', waarbij de centrale vraag is hoe de toeristische sector kan profiteren van de mogelijkheden die digitalisering biedt.

De Top brengt overheid, bedrijfsleven, toeristische organisaties en andere belangstellenden bij elkaar om samen gericht te werken aan de duurzame ontwikkeling van bestemming Nederland richting 2030.

Het evenement wordt georganiseerd door Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Provincie Limburg, Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) en Gastvrij Nederland. 

Meer weten of registeren? Dat kan via deze website.

Bekijk hier de aftermovie van de vorige editie: https://vimeo.com/86915198


Bron: NBTC

 

Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Vul uw e-mailadres in
Invalid Input
Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image