Onafhankelijk
toeristisch
platform

Inspiratietrip

Event: Inspiratietrip, 23 & 24 november 2022

Verlopen
  • Datum: 23 t/m 24 november 2022
  • Tijd: ca. 07:00 – 20:00
  • Locatie: nadere informatie volgt

Inspiratietrip 2022

Na succesvolle inspiratietrips naar Rotterdam (2017), Mechelen (2018), Maastricht (2019) en Düsseldorf (2022) organiseren TOP en VVV Texel opnieuw een Inspiratietrip. De tweedaagse reis vol beleving, leerzame en gezellige momenten is bedoeld voor Texelse ondernemers. De bestemming van dit jaar is nog even geheim, maar volgt z.s.m.

Programma

Het programma voor de Inspiratietrip wordt op het moment zorgvuldig samengesteld en is interessant voor elk type ondernemer. Heeft u tips voor inspirerende sprekers of andere ideeën voor de Inspiratietrip? We nemen deze graag mee bij het samenstellen van het programma! U kunt uw tips mailen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten

Slechts € 249 per persoon (ex. BTW). Op basis van volledige bezetting 2-persoonskamer. Het arrangement is incl.: 1x overnachting, 1x ontbijt, 2x lunch, 1x diner, programma en busvervoer van en naar Texel. Voor een 1-persoonskamer geldt € 25 toeslag.

Schrijf u snel hieronder in voor deze prikkelende en gezellige tweedaagse. Uiteraard is alles afgestemd op dan nog eventuele geldende gezondheidsmaatregelen onderweg en ter plaatse, maar we gaan voor ouderwets!

Meld u aan voor dit event

Vul je naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image