IVN-training Natuurinclusief Ondernemen

IVN-training Natuurinclusief Ondernemen

  • Datum: donderdag 17 oktober & donderdag 7 november 2024
  • Tijd: n.t.b. 
  • Locatie: Hoofdkantoor IVN, Amsterdam 

Winst voor de natuur en winst voor uw bedrijf 

Training geschik voor recreatiebedrijven in Noord-Holland welke graag aan de slag willen met het natuurvriendelijker maken van hun bedrijf. Het betreft een training op locatie op donderdag 17 oktober en donderdag 7 november 2024.

Tijdens de nieuwe training ‘Natuurinclusief Ondernemen’ van IVN ontdekt u hoe de natuur een waardevolle bijdrage kan leveren aan uw gasten, personeel en de omgeving. U leert hoe u zowel uw binnen- als buitenruimtes kunt vergroenen, uw recreatieaanbod kunt verduurzamen en uw communicatie kunt verbeteren. U krijgt praktische handvatten, nuttige tips en volop inspiratie. Kortom, u leert hoe u uw bedrijf milieuvriendelijker kunt maken, wat ten goede komt aan uw gasten, uw medewerkers en de natuur rondom uw bedrijf.

Meer informatie en aanmelden

natuurtraining1

Bron: IVN Natuureducatie

Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Vul uw e-mailadres in
Invalid Input
Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image