wo 24 nov. | Düsseldorf

Inspiratietrip 2021: Düsseldorf

In 2020 moesten we de Inspiratietrip helaas annuleren, maar we laten ons natuurlijk niet afstoppen. Dit jaar gaan we inspiratie opdoen op een eigentijdse en sfeervolle bestemming: Düsseldorf! De eerste namen van het programma zijn bekend, lees hieronder meer. Let op: SOLD OUT!
De Inspiratietrip 2021 is UITVERKOCHT
Inspiratietrip 2021: Düsseldorf

Tijd en locatie

24 nov. 2021 07:00 CET – 25 nov. 2021 20:00 CET
Düsseldorf, Düsseldorf, Duitsland

Over het evenement

Na succesvolle inspiratietrips naar Rotterdam (2017), Mechelen (2018) en Maastricht (2019), organiseren TOP en VVV Texel dit jaar opnieuw een Inspiratietrip op 24 & 25 november 2021. De bestemming dit jaar is Düsseldorf. Het programma wordt momenteel zorgvuldig samengesteld en is interessant voor elk type ondernemer. De eerste inspirerende sprekers/ondernemers zijn bekend. 

 • Frank Hermsen, directeur van Düsseldorf Altstadt Marketing GmbH, vertelt over Altstadt Marketing en de bijzondere uitdagingen binnen zijn takenpakket. 
 • Anouk Ellen Susan, auteur van het boek "LEKKER anders" komt vertellen over de verschillen tussen Nederlanders en Duitsers. Als Nederlandse, opgegroeid in Duitsland, en o.a. 7 jaar directrice van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) in Duitsland weet ze als geen ander hierover te vertellen.
 • Theresa Winkels, Hoofd economische ontwikkeling van de deelstaathoofdstad Düsseldorf, zal ons meenemen in haar enthousiasme en rol hoe ze Düsseldorf positioneert als een internationale, innovatieve en leefbare zakenmetropool. Wat kunnen wij als Texel hiervan leren?
 • Adriaan van der Valk, General Manager bij Van der Valk Airporthotel Düsseldorf. Hij neemt ons mee in zijn verhaal als hotelondernemer en laat zijn licht schijnen over de Nederlandse en Duitse gast vanuit zijn professie.

Schrijf je snel in voor deze prikkelende en gezellige tweedaagse. Uiteraard is alles afgestemd op dan nog eventuele geldende gezondheidsmaatregelen onderweg en ter plaatse, maar we gaan voor ouderwets!

LET OP: De Inspiratietrip 2021 is UITVERKOCHT. Interesse voor 2022? Meld je alvast aan via office.manager@texel.net

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Inspiratietrip 2021
  €225
  €225
  Uitverkocht
Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement