wo 24 nov. | Düsseldorf

Inspiratietrip 2021: Düsseldorf

In 2020 moesten we de Inspiratietrip helaas annuleren, maar we laten ons natuurlijk niet afstoppen. Dit jaar gaan we inspiratie opdoen op een eigentijdse en sfeervolle bestemming: Düsseldorf! De eerste namen van het programma zijn bekend, lees hieronder meer. Let op: VOL = VOL
Inspiratietrip 2021: Düsseldorf

Tijd en locatie

24 nov. 07:00 CET – 25 nov. 20:00 CET
Düsseldorf, Düsseldorf, Duitsland

Over het evenement

Na succesvolle inspiratietrips naar Rotterdam (2017), Mechelen (2018) en Maastricht (2019), organiseren TOP en VVV Texel dit jaar opnieuw een Inspiratietrip op 24 & 25 november 2021. De bestemming dit jaar is Düsseldorf. Het programma wordt momenteel zorgvuldig samengesteld en is interessant voor elk type ondernemer. De eerste inspirerende sprekers/ondernemers zijn bekend. 

 • Frank Hermsen, directeur van Düsseldorf Altstadt Marketing GmbH, vertelt over Altstadt Marketing en de bijzondere uitdagingen binnen zijn takenpakket. 
 • Anouk Ellen Susan, auteur van het boek "LEKKER anders" komt vertellen over de verschillen tussen Nederlanders en Duitsers. Als Nederlandse, opgegroeid in Duitsland, en o.a. 7 jaar directrice van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) in Duitsland weet ze als geen ander hierover te vertellen.
 • Theresa Winkels, Hoofd economische ontwikkeling van de deelstaathoofdstad Düsseldorf, zal ons meenemen in haar enthousiasme en rol hoe ze Düsseldorf positioneert als een internationale, innovatieve en leefbare zakenmetropool. Wat kunnen wij als Texel hiervan leren?

Schrijf je snel in voor deze prikkelende en gezellige tweedaagse. Uiteraard is alles afgestemd op dan nog eventuele geldende gezondheidsmaatregelen onderweg en ter plaatse, maar we gaan voor ouderwets!

LET OP: Het aantal plaatsen is gelimiteerd en de animo groot, dus meld je snel aan!

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Inspiratietrip 2021
  €225
  €225
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement