Pleisureworld: Thuis op Texel met vakantiepark De Krim

Pleisureworld: Thuis op Texel met vakantiepark De Krim

Hans van Leeuwen, trendwatcher en leisere expert bij Pleisurworld, bezocht vakantiepark De Krim en sprak met directeur Iwan Groothuis over de vele vernieuwingen en toekomstplannen. Hij deelt zijn bevindingen en mening in een uitgebreid stuk op de website van Pleisureworld. 

Het bezoek van van Leeuwen kwam na aanleiding van de mooie plek in de top 10 van de meest innovatieve vakantieparken in de BeneluxDe Krim zet onder meer sterk in op vernieuwing en duurzaamheid met de bouw van 90 nieuwe vakantievilla’s, elk voorzien van de nieuwste snufjes op het gebied van duurzaamheid. De uitbreiding stopt niet bij de villa’s. De hotelchalets worden vernieuwd en uitgebreid vanwege hun hoge rendement. De Evenementenhal van De Krim, die al jaarlijks 170 evenementen organiseert, wordt uitgebreid met een nieuw conventiecentrum met moderne audiovisuele middelen om de zakelijke markt nog beter te bedienen.

Voor kinderen komt er een groot waterspeelpark, het 'spraypark', dat het oude Klimpark vervangt. Daarnaast is onlangs een 'pumptrack' raceparcours toegevoegd om mee te gaan met de nieuwste trends. Ook zet De Krim in op energie-efficiëntie door zonnepanelen op chalets te installeren en deze te koppelen voor optimaal verbruik en opslag. Dit past in de bredere strategie van energietransitie, hoewel er nog genoeg uitdagingen zijn vanwege beperkte elektriciteit op het eiland. Ook het maatschappelijke doel blijft niet achter, dit onder andere door de 'Joris en Jet Foundation'. Met deze foundation worden vakanties mogelijk gemaakt voor mensen die het financieel moeilijk hebben of die door een medische situatie een vervelende tijd doormaken. 

Volgens van Leeuwen wordt er hard gewerkt en streeft De Krim naar nog hogere gasttevredenheid en maatschappelijke betrokkenheid. Het vakantiepark blijft innoveren en verbeteren om een thuis te bieden aan vakantiegangers op Texel.

Lees hier het volledige artikel. 

Bron: Pleisureworld 
Publicatiedatum: 31 mei 2024

Image

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, cijfers en onderzoeken over het toerisme? Meld u dan hier aan voor de maandelijkse KADO Texel Nieuwsbrief.

Vul uw e-mailadres in
Invalid Input
Image

KADO Texel is een overzichtelijk platform met relevante en actuele informatie voor Texel over het toerisme en aanverwante branches. Het platform is een samenwerking tussen het Texels Ondernemers Platform (TOP), TESO, VVV Texel en Gemeente Texel.

Image
Image
Image
Image